C'est fini
Ido sí pocs visitants del blog, ja s'ha acabat... lo què s'ha acabat??! Ido la meva penitència d'haver d'estar amb la ment ocupada (o estressada) durant tot l'estiu per mor de l'assignatura de Projectes que vaig suspendre en maig. Els treballs que em va manar el mestre (no diré el nom perquè sinó l'hauria d'acompanyar d'un parell d'adjectius molt barroers i certament merescuts) ja les vaig entregar ahir... el veredicte final el tendré dia 11 de setembre //*//. Esper que la importància de la data pel poble em doni sort i rebi una bona notícia: vull veure convertit el 4 raquític que em va posar (la mitjana em sortia...) en un 5 preciós per poder fer plans i poder començar nous camins. No vull començar a torrar-la per aquí de quines són les meves intencions si aprov perquè ni jo ho tenc clar... dia 11 vorem què passa. Ara mentrestant gaudirem d'un parell de dies sense ocupacions que no vol dir relaxats, i seguiré intentant treure'm el carnet de buga.
La imatge que veis és un dels treballs que he hagut d'entregar. Fou el darrer que vaig fer, però el que més m'agrada de tots. És una aquarel·la, tot i que només surt una mitat de la il·lustració completa. Bé, estic monotemàtic ja veis, necessit saber que a partir d'octubre no estaré fent una assignatura de la qual vaig entregar tots els treballs a temps i que no hauré de repetir-los de nou, PER FAVOR!!!