Palestina · Queens · Sweet Leaf

Ei bones! Aquí afegint material al cofre de dibuixos. Els 2 primers són de quan feia 1r d'Il·lustració. El primer són 2 cartolines de distints colors amb llapis de color a sobre, i la segona era una espècie d'examen d'una hora: s'havia de copiar amb la ploma una foto... a mi em va donar temps d'això. El darrer dibuix és més bé un esbós, però tenia ganes de posar alguna cosa del projecte final, que està en l'aire... a veure..

Escoltau la cançó (sweet leaf) i ho haurieu d'entendre tot ;)

salut i bon nadal o estiu!

l'EI sempre present

A finals del '08 i encara enguany la lluita de l'EI segueix en marxa! Hi ha un logo d'una alternativa municipalista d'esquerres i anticapitalista, el cartell de la manifestació del 30 de desembre i el cartell de la Diada Jove, envoltada en les Festes Populars de Palma, gràcies a la creació d'una altra nova moguda que va sumant en el camí fins a la victòria i la felicitat, em refereixo a la CFP (Coordinadora de Festes Populars). En breu més! salut!

Porcelain HeartAmb el títol d'aquesta canço tan guapa del darrer cd d'Opeth (molt recomanable) torn després de molt de temps. M'ha tornat la inspiració, i esper que no torni anar-se'n mai més, igual que la meva estimada. Aquests són 2 dibuixos amb no massa feina prèvia, sinó que anaven sortint cosetes a les tantes de la matinada mentre les feia. És boli i rotuladors sobre una llibreta de dibuix. La sèrie "epizumia" continua amb més força que mai. Fins aviat colegues!!