Roba interior: Calces i Calçotets · Dinosaur UnderwearBones, això és de quan feia 2n d'il·lustració i ens feren dissenyar roba interior amb estil primitiu (pla, sense superposicions, ni perspectives ni volums).

Això és un dels dos models que vaig fer la 2a tongada (aquesta assignatura la vaig repetir i tenc totes les feines per duplicat)(la primera era la "sado", que podeu trobar més abaix).

Està fet tot a aquarel·la, m'encantaria fer-los reals, si algú s'anima que m'ho faci saber ;)

Inauguració del casal popular Voltor Negre

Dimecres demà serà la inauguració oficial del casal popular voltor negre. A la fi un espai lliure i de pensament no uniformat i alternatiu. A partir de demà, barra, tallers, xerrades i passis de vídeos, poc a poc, anirem donant forma a l'espai i al que s'hi farà. Estau totes convidades a partir de demà a venir, disfrutar i participar en totes les activitats del casal. S'ençata un camí molt wapo ;)

festa sí lluita també!!!
Paranoies vàries a la llibreta, el meu cap volta. Algú és pot veure reconegut, salut!!!

Calaix de Sastre (Old Stuff)

Ja que no deix de recuperar coses del passat i penjar-les i m'estic fent pesadet, ençataré una secció que es dirà "Old Stuff" i que englobarà tots els dibuixos del 2005 per enrere. Ja n'hi ha un parell, però inauguraré oficialment la secció amb aquests 2 exemplars de fa mitja dotzena d'anys: En Vash l'Estampida de Trigun i un elf inventat per algun còmic o sèrie. Salut!!

Cans ninja

Una altra actualització un poc rídicula però farcida de records, aquests kissos els vaig fer pen Fermín quan estàvem enganxats, ell sobretot, a naruto, i nava loco pels cans ninja com en Kakashi que en tenia un grapat, hehe, disfrutau ;)

salut!!

Long time ago...
Llevat del primer, que és un dibuix x a un futur tatuatge, quan l'interessada el dugui fet miraré de penjar-lo també, seria lo seu. El altres 3 em fan un poc de vergonya, però alhora tenen molt valor sentimental i m'agrada anar vegent i ensenyant-vos les cagades que feia i com anava aprenent. El primer poca cosa a dir, quedarà així d'incomplet probablament, em vaig cansar de la moda i degué passar a alguna altra cosa. Del segon només m'interessen les al·lotes. El darrer és un personatge inventat de petit per fer un còmic, del qual encara només existeixen les fitxes de personatges. He trobat un bon filón de dibuixos antics que aniré pujant de tant en tant.

molta salut!

Old StuffMés trui antic, un esbós cutrot de 2 brothers i unal·lota feta el temps de classe a la llibreta.

M'hauria de fer una web currada... si algú em pot donar algun cop de mà ^^

salut!

Arbres

3 idees dibuixades. El primer és un esbós que no va quedar en res. Una la vaig emplear a un cartell, ve a ser l'abre i les arrels musicals... i l'altra és com un arbre amb un ull enmig, bastant improvitzat (és a sobre un torcaboques).

Seguesc pujant coses ;)

Lluitem pel català
Això és material bastant anticot díriem, però l'havia de pujar. El cartell és d'una manifestació i un concert a favor del català. A més també he pujat les distintes propostes i versions de logo de la campanya " Lluitem pel català ". Aviat penjaré coses més recents, salut!!