La pedra negra · Black stone (Robert E. Howard)

Avui toca un dibuix de l'any passat de quan encara anava a classe. Aquest era un dels darrers treballs "Il·lustració fantàstica" per a fer de portada o poster d'algun d'aquests llibres de fantasia, espasa i bruixeria. L'imatge està basada en el conte La Pedra Negra de R.E. Howard (el creador del personatge de Conan, el bàrbar). Està feta a acrílic i és un peaxo a2, salut!!

Procés evolutiuPIM PAM PUM

Procés a llapis i un poc de boli d'una sexy lady. No està acabat encara...

Feis sugeriments! salut people!

Angel eyes

Avui per una de les meves millors fonts d'inspiració ^^ El meu tresoret estimat. Els 2 són esbossos a llapis i boli. Ets la meva millor ressaca ;)

Black Sabbath (1970)

Bones seguidor(s)? Avui escric i penj això en èpoques de canvis i transicions. Enguany, de moment, no ha estat un any gaire profitós, artísticament parlant, doncs per X factors encara estic perseguint el títol d'il·lustrador. Enguany és la bona, sí o sí, ja vos mantendré informats. Avui, a la fi i definitivament m'he tornat a enxufar al trui projectil i de matraca cada dia, ja no diré res més i ja ho demostraré amb fets. Demà entregaré l'avanprojecte i a veure què en troben. Això d'aquí dalt que veis són l'esbós i l'acabat del poc material que he tret al final de Black Sabbath. No serà pel projecte, però tenc claríssim que seguiré il·lustrant les cançons i les sensacions de tants de grups musicals que seguesc. Per enguany, em passaré a l'escritor Terry Pratchett com a font d'inspiració (amb més de 40 milions de còpies venudes, és el segon autor de ficció més venut, després de K. Rowling).

El primer és un llapis i el segon du de tot: aquarel·la, llapis de color, tinta i gouache.

Esper saber de vds. en breu, salut!!
Entrevista a los chikos del maiz, brutal!!! gaudiu!!

i recordau que un blog s'alimenta dels vostres comentaris ;)

salut!!

Far away · Lighthouse tattoo
Yee, avui penjaré l'el·laboració i el resultat final (o no encara...) del disseny d'un tatutatge per a una amiga, en principi ha d'anar petitó al turmell. Pentura li afegim color...

Ja el tenim! Casal Popular Voltor Negre
Ja enllestida la imatge ("corporativa") del casal, servirà com a logo per a cartells, ferratines, camis, xapes, etc. L'oficial és el de la caseta, l'altra està entre i entre i pentura s'empra alguna vegada, també m'agrada el voltor sencer. També penj el primer acte del casal: una xerrada amb un membre d'Alerta Solidària i l'encausat pel cas del toro del Bruc, on dos joves foren detinguts i sancionats amb 195 € del multa per causar desperfectes al toro d'Osborne situat al Bruc. La condemna és tracta d'una pena-multa, això, en poques paraules significa que de no pagar, passaran 8 dies a la presó. El joves ja han declarat que no pensen pagar tot i les amenaces... Hi estau tots i totes convidades!! Salut bona gent!

Pius XII old stuff


Avui penjaré dibuixets nostàlgics envoltant els anys que vaig estudiar al col·legi Pius XII. Hi havia molt de temps lliure i moltes idees, molts de professors i companys per immortalitzar. A l'escola va ser quan vaig descobrir que el dibuix podia ser una arma molt poderosa, però també pot arribar a ser una arma de doble fil (no crec que es digui així). Vaig tenir algunes queixes d'algú que no li agradava massa com havia sortit a sobre el paper, doncs a vegades em saciava ridiculitzant alguns companys de classe, just per fer un poc de befa, arribant a vegades a percals majors. Hi ha el dibuix de la classe de 3r d'ESO, hi podem veure en meski, n'esperança, en xisco, mark valiente i demés cracks. Un dels professors de l`època i un disseny per al tríptic de l´obra teatral escolar "Parc XX".

Esper que a tothom li agradi veure's per aquí de nou i se'n dugui un bon record, si és així, feis-m'ho saber amb un comentariet de res, i seguiu visitant el blog a l'espera de més ;)


salut companys i companyes!!!