Disseny de la campanya "el jovent de Mallorca plantam cara a la crisi!"

Bona gent ja som ben entrats a maig! Com passa el temps! I com enyor Barcelona en alguns moments, sobretot per qui hi tenc allà... però per molts altres motius. Uns dels principals són les poques portes on tocar per cercar feina que estic trobant aquí a l'illa de "la calma", és un món molt reduït aquest, i a Mallorca molt més. Sobra dir la situació laboral en què estam a dia d'avui per trobar feina, sumant la paranoia i la por al cos que cada dia s'encarreguen d'injectar-mos els mitjans de desinformació. Vaja, que no està el panorama per tirar cohets, tot i així jo seguesc amb la meva bici (i aviat em tocarà agafar cotxe si no canvia la cosa) tirant curriculums per tot on crec que hi puc quedar.

No obstant, no deix d'estar ocupat (o de perdre el temps) amb altres feinetes i encàrregs, truis domèstics i personals i hores que s'esvaeixen com el fum. El photoshop em treu espurnes i l'ordinador necessita un formateig ja!

Per bé o per mal sempre ens queda la lluita, també diària i ben constant; que a més m'ajuda a seguir en forma, entre altres camps, en el del disseny. Avui present en primícia i orgullós la imatge de la nova campanya de Maulets Palma: El jovent de Mallorca plantam cara a la crisi!

De moment s'ha creat i editat el que veis: la imatge de la campanya, el cartell a color a3, la portada de la publicació del jovent en lluita (Brots) i el bànner per a la web.

Esper que en gaudiu, n'opineu i en critiqueu tot el que vos vengui de gust.

Per despedir-me, i com que segur que alguns no se'ls hi passarà per alt, he de desvelar que per a la creació d'aquests dissenys he usat algun que altre personatge famós i/o conegut, a veure si els descobriu ;)

Salut!