La repressió no s'atura... Nosaltres tampoc! Diada de Mallorca 2011


Aquí estam a mitjans desembre, acabant l'any i apunt de celebrar la nostra diada nacional a Mallorca. Sempre són dates molt intenses, amb molts actes, molta lluita i molta festa. Cada any que passa augmenten aquestes sensacions i els dies previs a la diada, a la manifestació (i el concert) de dia 30 sempre recorre pel meu cos una estranya sensació bastant difícil de descriure: amb nervis i estrés, impaciència i plus de motivació, tot fins que arriba el dia D i tots els sentiments, sensacions i ràbies s'alliberen i s'ajunten amb la resta de milers de crits i consignes formant una sola veu, la d'un moviment alegre i combatiu, la de la meva família de lluita.
El que aquí veis és un cartell per anunciar una manifestació prèvia a la del 30. Es tracta d'una manifestació antirrepressiva organitzada per Maulets i Cajei. En conseqüència i coherència a les darreres agressions contra les llibertats nacionals i socials al jovent i als catalanoparlants, als treballdors i treballadores... Maulets, el jovent independentista i revolucionari juntament amb la Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI) convoquen una manifestació antirrepressiva el proper 29 de desembre a les 17:30 a la Font de la Rambla (Palma) emmarcada dins els actes que fa l'Esquerra Independentista de Mallorca en motiu de la Diada de Mallorca.Perquè si la repressió no s'taura...Nosaltres tampoc!Here we are at the half of the month of december, finishing the year and about to celebrate our national day in Mallorca. This days before are very intense, with lots of events and a lot of struggle. Every hear this feelings go higher and higher and the previous days of the "Diada", the demonstration (and the concert) of the 30th of decembre some strange feelings happen in my inner self: a mix of nervous, stress, impatient and a plus of motivations, all this until the D day arrives and all this feelings, emotions and angers get free and meet with the rest thousand voices and slogans turning out in one voice, the one of a cheerful and combative movement, the one of my struggle family.

What you can see here is a poster of a demonstration convened the day before of the national day: the 29th of december Maulets and Cajei have convened an anti-repression demonstration, 


because if repression doesn't stop... Neither do we!