Mascotes (II)


Més esbossos de les mascotes. A hores d'ara ja faig feina amb l'ordinador, ens anam acostant a la idea del client. Què content estic de dibuixar i fer encàrrecs!

Mascotes (I)


Bones! A la fi puc penjar alguna coseta actual. Aquest és un encàrrec que tenc en marxa per a un client particular. La feina consisteix en crear mascotes humanes i animals per a posar a distintes pàgines webs. Aquesta és la part d'esbossos i recerca de la idea. En breu penjaré el procés de creació més avançat.

Salut!

Let's have a war

Dibuixos antics. El primer fou per a un treball de classe: il·lustrar un conte "El metge i la mort".

El segon és de fa molt més, quan començava la invasió a Iraq i tothom deia No a la guerra.

Zoo fun
Mascota amb iconografia i dibuixos per a un parc d'atraccions o zoo fictici.

Fight the power

Material que vaig dibuixar/dissenyar fa un grapat d'anys. I aquí seguim, la lluita continua!

Soul Rebel


Old Stuff fantasy

Uep! Avui penjaré coses que tenc pendent per llevarme-les de sobre i poder penjar aviat únicament coses actuals i futures. Aquests són dibuixos antics, alguns molt més que altres, fets a llapis o a boli.

La crisi que la paguin els bancs!

Aquest és un dibuix que vaig fer per incorporar un cartell d'una manifestació contra el capitalisme en crisi (que no crisi capitalista). D'això deu fer un any i busques bo... i no crec que cap ric, banquer, polític, futbolista (esportista) d'èlit, famosetes, pijos i demés hagi o estigui patint les conseqüències de la crisi. Com sempre, seguim pagant la classe treballadora.

Cal deixar enrera la por i mostrar la nostra ràbia, obrim els ulls. Aquesta gent no ens pren seriosament des de fa segles.

Posem punt i final al capitalisme. Un altre món és possible.

Retrats

Hola! Ara actualitz amb retrats de la classe de Dibuix Artístic de 2n d'Il·lustració (devers 2007). Són companys i profes de l'Escola Superior de Disseny de les Illes Balears.

Realitzats amb llapis, llapis de colors, i poca cosa més.

Una aferrada a tots els companys i amics d'Il·lustració!

Caricatura de classe

Exercici (examen) de classe, de quan cursava 2n d'Il·lustració. Es tractava de fer una caricatura d'un company de classe en unes 2 hores. El més complicat no fou fer la caricatura final, sinó tot el procés fins arribar a trobar la cara que més se li paregués, una moguda. Al final va resultar que la que més s'hi apropava era la primera de totes les proves que vaig fer (sempre ho voràs), i va bastar ampliar i arreglar un poc la primera de totes (la veis?).

Dibuix(os) fet(s) a llapis i rottring.

Salut!

Moros i cristians. Jaume I conqueridor


Namaste! Això és una feina que fa molt de temps que tenia pendent penjar. A la fi li he pogut fer una foto, ja que és un A2 (42x59,4), i ni scanner ni res pot digitalitzar això. És el que té, tampoc n'estic molt orgullós. El treball és de quan vaig fer l'assignatura Projectes d'Il·lustració, amb un resultat prou negatiu. Està inacabat. I no ho pens fer. Ja he penjat la segona intentona de batalla, amb resultat més favorable aquella vegada.

Aquarel·les, gouache i tinta.

Dimebag Darrell 1966-2004 PANTERA


Homenatge a un dels millors guitarristes del s.XX. Dimebag Darrell fou assassinat per un "fan" quan tocava a un concert amb el seu nou grup Damageplan(no feia gaire s'havia dissolt Pantera). El personatge va pujar a l'escenari disparant contra el guitarrista (suposadament acusant-lo de ser la causa de la dissolució de Pantera). Tot seguit la policia nordamericana va abatir (matar) l'assassí de Dimebag. Una tragèdia.

Aquest dibuix el vaig fer devers el 2006 si no record malament, quan cursava 1r d'Il·lustració. Està fet amb pastels.

Vos deix amb un dels meus temes preferits de Pantera, gaudiu-ne i comentau :)
People are people
Uns quants dibuixos que tenia pendent per penjar. Proves per a futurs cartells i demés propaganda. I la versió a llapis del dibuix que vaig regalar a la meva progenitora.

Si sabeu de cap oferta de feina o concurs, ja sabeu, vull dibuixar fins a sagnar!

Oficial rMr3z

Bones! Això és un dels encàrregs que he obtingut amb l'enviament massiu de correus. Es tracta d'un poster per fer un regal. Supòs que veureu que no és la temàtica a la que estic acostumat... però un encàrrec és un encàrrec, un regal és un regal, i l'amor és l'amor.

Fet a partir de fotos, dibuix i photoshop (50x36cm)

I seguesc amb la resta, aviat veureu. Podeu seguir comanant ;)!! Non-stop!

Salut!

Disseny de la campanya "el jovent de Mallorca plantam cara a la crisi!"

Bona gent ja som ben entrats a maig! Com passa el temps! I com enyor Barcelona en alguns moments, sobretot per qui hi tenc allà... però per molts altres motius. Uns dels principals són les poques portes on tocar per cercar feina que estic trobant aquí a l'illa de "la calma", és un món molt reduït aquest, i a Mallorca molt més. Sobra dir la situació laboral en què estam a dia d'avui per trobar feina, sumant la paranoia i la por al cos que cada dia s'encarreguen d'injectar-mos els mitjans de desinformació. Vaja, que no està el panorama per tirar cohets, tot i així jo seguesc amb la meva bici (i aviat em tocarà agafar cotxe si no canvia la cosa) tirant curriculums per tot on crec que hi puc quedar.

No obstant, no deix d'estar ocupat (o de perdre el temps) amb altres feinetes i encàrregs, truis domèstics i personals i hores que s'esvaeixen com el fum. El photoshop em treu espurnes i l'ordinador necessita un formateig ja!

Per bé o per mal sempre ens queda la lluita, també diària i ben constant; que a més m'ajuda a seguir en forma, entre altres camps, en el del disseny. Avui present en primícia i orgullós la imatge de la nova campanya de Maulets Palma: El jovent de Mallorca plantam cara a la crisi!

De moment s'ha creat i editat el que veis: la imatge de la campanya, el cartell a color a3, la portada de la publicació del jovent en lluita (Brots) i el bànner per a la web.

Esper que en gaudiu, n'opineu i en critiqueu tot el que vos vengui de gust.

Per despedir-me, i com que segur que alguns no se'ls hi passarà per alt, he de desvelar que per a la creació d'aquests dissenys he usat algun que altre personatge famós i/o conegut, a veure si els descobriu ;)

Salut!