Records d'Amistat · Friendship Memories
Ahir vaig fer 24 anyots, i un gran amic meu em va felicitar i obsequiar penjant al facebook un dibuix meu que feia molts anys que no veia. De fet, crec que quan el vaig fer (allà a Argentona, Catalunya, sobre el 2006) ja el vaig perdre de vista, doncs estava fet a sobre una papereta de vot de l'esmenat amic, que en tornar del viatge se'l quedà i guardà fins que ahir em va sorprendre amb la seva publicació. M'ha fet molta il·lusió tornar-lo a veure i ara ja l'he guardat. 

Al dibuix: David, Joan i Guillem. Quan eren els 3 Mosqueters, no sabeu quins grans moments he viscut amb vosaltres!! Sempre al cor amics!

Yesterday was my birthday, and a very good friend of mine posted this old drawing I did a lot of years ago. In fact, I think that just when I drew it (Argentona, Catalonia, about 2006) I lost it from my sight. The drawing was done over my friend's ballot, who kept it and saved it until yesterday he showed it to me. I'm glad I can see it again and now I've kept it myself to have it forever.

Appearing: David, Joan i Guillem. When they were the 3 Musketeers. You don't know what great moments I've spent with you! Forever in my heart!