No passis de la política (Consell de la Joventut de Palma)

 

  
  
 
  
  

 

 Un cartell d'aquests que duen feina, i 99% de creació pròpia (sense comptar els logos), ja que la textura de darrera no és meva... 

Un cartell a càrrec del Consell de la Joventut de Palma, per incentivar el vot entre els i les joves. Amb el lema No passis de la Política (la política) no passa de tu. 

Simulant el passotisme, tot i que recorrent a tòpics, un jove alienat amb els videojocs, i el nigul d'elements polítics cridant-li l'atenció, perquè no passi d'ella, per que hi ha molt més del que ell es creu que és política, i perquè voti.

Hard work poster, 99% by myself (without the logos), so the background texture is not mine...

A poster asked by the Palma Youth Council, in order to make and to promote young people to vote.

Emulating youth's passivity, although I used a cliche, a young lad alienated by videogames, and the cloud with a lot of politics in it reclaiming atention, saying hello, I'm here, vote!

Uno de esos carteles que llevan trabajo.

Un cartel a cargo del Consell de Joventut de Palma, para incentivar el voto entre los y las jóvenes. Con el lema no pases de la política (la política) no pasa de ti.

Simulando el pasotismo, aunque recurriendo a tópicos, un joven alienado con los videojuegos, y la nube llena de elementos políticos reclamando su atención, para que no pase de ella, porque hay mucho más de lo que él piensa que es política, y para que vote.