Sopar i Final de la Champions League: Futbol Club Barcelona - Manchester United

 


Aquest dissabte 28 de maig a partir de les 20:30h:

Sopar i Final de la Champions League: Futbol Club Barcelona - Manchester United

El seminari d'economia crítica Taifa a Mallorca

 

Divendres 27 a Palma i dissabte 28 de maig a Manacor, el seminari d'economia crítica Taifa durà, a càrrec d'Ivan Gordillo, durà a terme unes xerrades sobre economia, crisi i capitalisme.

No passis de la política (Consell de la Joventut de Palma)

 

  
  
 
  
  

 

 Un cartell d'aquests que duen feina, i 99% de creació pròpia (sense comptar els logos), ja que la textura de darrera no és meva... 

Un cartell a càrrec del Consell de la Joventut de Palma, per incentivar el vot entre els i les joves. Amb el lema No passis de la Política (la política) no passa de tu. 

Simulant el passotisme, tot i que recorrent a tòpics, un jove alienat amb els videojocs, i el nigul d'elements polítics cridant-li l'atenció, perquè no passi d'ella, per que hi ha molt més del que ell es creu que és política, i perquè voti.

Hard work poster, 99% by myself (without the logos), so the background texture is not mine...

A poster asked by the Palma Youth Council, in order to make and to promote young people to vote.

Emulating youth's passivity, although I used a cliche, a young lad alienated by videogames, and the cloud with a lot of politics in it reclaiming atention, saying hello, I'm here, vote!

Uno de esos carteles que llevan trabajo.

Un cartel a cargo del Consell de Joventut de Palma, para incentivar el voto entre los y las jóvenes. Con el lema no pases de la política (la política) no pasa de ti.

Simulando el pasotismo, aunque recurriendo a tópicos, un joven alienado con los videojuegos, y la nube llena de elementos políticos reclamando su atención, para que no pase de ella, porque hay mucho más de lo que él piensa que es política, y para que vote.

No Votis Corrupció, No Votis Repressió

Cartell per a les eleccions municipals, al consell i autonòmiques. Fet arreu.


Poster for the municipal, consell and autonomic elections. Done too fast.

Poster para las elecciones municipales, al consell y autonómicas. Hecho a saco.

Motxuel a Critic-Art Festival


Petit recull d'obres que vaig exposar a la primera edició del critic-art a Palma.

Caricatura Naíto Hola, avui vos mostr una caricatura que he estat fent aquests dies. És un encàrrec que em va fer el meu oncle per regalar al seu amic (el caricaturitzat). Inclou alguns detalls personals com el nom del taller on fa feina, l'uniforme de mecànic i la clau anglesa. Després d'uns quants esbossos, aquarel·la i tinta.

Hello, today i'm going to show all of you a caricature I've been doing this last days. It's a commission my uncle asked for, in order to give it to his friend (the one in the drawing). Includes some personal details as the workshop where he works name, the mechanic uniform and  a wrench. After a few sketches, just watercolor and ink.

Hola, hoy os enseño una caricatura que he estado haciendo estos días. Se trata de un encargo que me hizo mi tio para regalar a su amigo (el caricaturizado). Incluye algunos detalles personales como el nombre del taller donde trabaja, el uniforme de mecánico y la llave inglesa. Después de unos cuantos esbozos, acuarela y tinta.
The Lighthouse tattoo II · El far tatuatge II
 Aquesta vegada una il·lustració d'un far, que serà tatuat a la cama de n'Eli, en breu. Aquest ja és el segon far que m'han demanat, tot i que bastant diferent que el primer. Molt content amb els dos, i cada vegada amb més ganes de tatuar-los jo mateix. Tard o d'hora m'acabaré comprant la maquineta.

This time I show you an illustration about a lighthouse, which will be tattooed on Eli's leg, soon. This is the second lighthouse drawing I've been asked for, quite different than the first one, though. I'm very satisfied with both, and I'm looking forward to be myself who tattooes them, sooner or later i'll buy the machine.

Esta vez se trata de la ilustración de un faro, que será tatuado en la pierna de Eli, en breve. Éste ya es el segundo faro que me han pedido, aunque bastante diferente del primero. Muy contento con el resultado de ambos, y cada vez con más ganas de tatuarlos yo mismo. Tarde o temprano terminaré comprandome la maquinita.