La meva feina MAI PAGADA a Working Cafe (vol.I) · My NEVER PAID works for Working Cafe (vol.I) · Mis trabajos NUNCA PAGADOS para Working Cafe (vol. I) Alguns de vosaltres recordareu l'època en la qual treballava a casa per a una empresa que es fa dir Working Cafe. Després d'un mes i mig fent feina regularment a diari (en períodes de 4 hores i 8 hores) fins i tot alguns diumenges i hores extres, el suposat encarregat de l'empresa Keith Mifsud, amb el qual m'hi comunicava a diari, ens va deixar de banda a uns quants treballadors més de Mallorca i a mi. No varem cobrar res per les nostres feines, el contracte que ens va enviar resultà ser fraudulent, i mai no ens va donar d'alta a la seguretat social. No som els únics afectats per aquest tipus d'estafa, du uns quants anys dedicant-s'hi, creant empreses fraudulentes, contractant gent a la qual no arriba a pagar mai i venent productes on-line que no acaben de realitzar-se mai, com la de Compulineshop. 

De mica en mica aniré penjant les feines que vaig estar fent durant aquest mes i mig, doncs són del tot reals i vertaderes, amb "l'única" pega que mai no em van pagar per elles ni mai no es van utilitzar per a cap venda real, ni per a cap negoci o empresa legal. Anau molt en compte!

A few months ago I was hired by a company named Working Cafe. During a month and a half I worked several and regular hours from home (in 4h and 8h timetable), every day, including sundays and extra hours. I had contact with its manager, Keith Mifsud regularly. But after this month and a half he dippeared and left me and some other mallorcan workers without paying our salarys. The contract was a fake as well and he never joined us in Social Security.  We are not the first victims of this fraud, so he's been doing this for years, creating false companys (such as Compuline Shop) and hiring people who never will be payed for their tasks.

I'll be uploading all the works I did for the company during this month and a half.  All of them are real with the "only" issue I never get paid for them, and they were never used for a real selling or legal company. Be very careful!

Algunos de vosotros recordaréis la época en la que trabajaba desde casa para una empresa que sa hace llamar Working Cafe. Después de un mes i medio trabajando regularmente a diario (en períodos de 4 horas y 8 horas) incluso algunos domingos y horas extras. El supuesto encargado de la empresa, con el que me comunicaba a diario, nos dejó de banda a unos cuantos más trabajadores de Mallorca y a mi. No cobramos nada por nuestros trabajos, el contracto que nos envió era fraudulento, y nunca nos dio de alta en la seguridad social. No somos los únicos afectados por este tipo de estafa, lleva unos años  dedicándose, creando empresas fraudulentas, contratando gente a la que nunca paga y vendiendo productos on-line que nunca terminan de concluir, como Compuline Shop.

Poco a poco iré colgando los trabajos que fui realizango durante este mes y medio que trabajé. Todas ellas son reales y verdaderas, con el "único" inconveniente que nunca me pagaron por ellas ni se usaron para ninguna venta real, ni negocio o empresa legal. Id con mucho cuidado!

Concentració de suport als 9 de Palma durant el judici

Concentració de suport als 9 de Palma durant el judici: 29 de Juliol 9.30h

Support demonstration for 9 de Palma during the judgement: 29th july 9.30h

Concentración de apoyo als 9 de Palma durante el juicio: 29 de Julio 9.30h
Nou material per al grup de suport als 9 de Palma · New stuff for the "9 de Palma" support group

Alguns nous elements que he dissenyat per al Grup de Suport als 9 de Palma. Alguns per a ser aplicats a mode de bànner o icones per a fotos de perfil. També s'ha modificat la plantilla del blog, el disseny i els elements que la componen.

Some new elements I've designed for the "9 de Palma" support group. Some of them in order to be a banner, icons or profile pictures. I've also modified blogger's template design, and its elements.

Algunos elementos nuevos que he diseñado para el grupo de apoyo als 9 de Palma. Algunos de ellos para ser aplicados a modo de banner. También se ha modificado la plantilla del blog, el diseño y los elementos que la componen.


Nou horari d'estiu del Casal Popular Voltor NegreCartell Suport Kukutza Gaztetxea a Madrid · New Poster

Una il·lustració que vaig fer en el seu dia per al partit JEN-PSM per inserir-la al cartell de l'Engrescat que podeu veure abaix de tot. Més endavant l'assemblea de Sestao em demanà el dibuix per reutilitzar-lo. I l'altre dia un company em passà aquest primer cartell on han tornat a utilitzar la seva versió per a un acte de suport al Kukutza Gaztetxea a Madrid.

I actually did the illustration below for a JEN-PSM political party poster announcing Engrescat Show. Lately Sestao assembly asked for the drawing in order to re-use it. And a few days ago a friend sent me this first poster where they have used again his version for a Kukutza Gaztetxea act in Madrid.

Esta ilustración de abajo la hice en su día para el partido JEN-PSM para usarla en el cartel del festival Engrescat. Más adelante la asamblea de Sestao me pidió el dibujo para reutilizarlo. Y el otro día un amigo me pasó este primer cartel donde han vuelto a utilizar su versión para un acto de apoyo al Kukutza Gaztetxea en Madrid.

 

  

Nou cartell per als 9 de Palma · New Poster
 Amb tot el seu procés, el primer cartell del grup de suport als 9 de Palma.
Here, with the whole process, the first poster for the 9 from Palma support group.


Con todo su proceso aquí tenéis el primer cartel de els 9 de Palma.

Nou logo pel Grup de suport als 9 de Palma · New Logo
Recentment el cas dels 5 de Palma s'ha vist greument ampliat a un total de 9 persones. S'ha redissenyat de nou el logo del grup de suport als nou de Palma.

Recently the case of 5, Palma has been severely extended to a total of 9 people. Logo has been redesigned.


Recientemente el caso de los 5 de Palma se ha visto gravemente ampliado a un total de 9 personas. Se ha rediseñado el logo del grupo de apoyo a los nueve de Palma.