Disseny Web Express: Cine Mudo Europeo · Web Design Express


 Aquesta és una pàgina web que vaig dissenyar per a un amic que l'havia de presentar com a treball de classe. La web fou elaborada i finalitzada en menys d'un dia.


I designed this web page for a friend who had to show it as a class work. The web was created and finished in less than a day.


Esta es una página web que diseñé para un amigo que la tenía que presentar como trabajo de clase. La web fue realizada y finalizada en menos de un día.
La meva feina MAI PAGADA a Working Cafe (vol.III) · My NEVER PAID works for Working Cafe (vol.III) · Mis trabajos NUNCA PAGADOS para Working Cafe (vol. III)


   Avui seguiré mostrant les feines que vaig estar fent durant aquest mes i mig per a l'empresa fictícia/fraudulenta working cafe, com explicava al vol. I. i al vol. II.

En aquesta ocasió es tractava de crear la imatge d'una empresa interna de Working Cafe (també fictícia i fraudulenta). No es tractava de cap client, sinó que l'empresa havia de ser del mateix suposat cap de working cafe: Keith Mifsud.

Vaig dissenyar una sèrie de logos i plantilles per a la possibles pàgines web. Més endavant, quan tot es destapà, no quedà en res.

Anau amb compte amb tot el que estigui relacionat amb working cafe/compuline shop/lovoca/Keith Mifsud. És una estafa!


Today I'll keep showing you the works I did when I was working for a month and half for the fake company working cafe, as I explained in vol. I. and in vol. II.
 In this ocasion I had to create the whole branding image of an internal Working Cafe company (also a fake company). I wasn't about a client, but the company was for the same working cafe's supposed boss: Keith Mifsud.

I designed a serie of logos and templates for future web pages. Finally, when it all was uncovered, it was useless.

Be careful with all related with working cafe/compuline shop/lovoca/Keith Mifsud. It's a dangerous fake!


Hoy seguiré mostrando los trabajos que estuve realizando durante este mes y medio para la empresa fícticia/fraudulenta working cafe, como explicaba en el vol. I. y en el vol. II.

En esta ocasión se trataba de crear la imagen de una empresa interna de Working Cafe (también fictícia y fraudulenta). No se trataba de ningún cliente, sinó que la empresa tenía que ser del mismo supuesto jefe de working cafe: Keith Mifsud.
Disseñé una serie de logos y plantillas para posibles páginas web. Más adelante, cuando todo se destapó, no quedó en nada.

Id con cuidad con todo lo relacionado con working cafe/compuline shop/lovoca/Keith Mifsud. Es una estafa!

Esboços Storyboard Sketches